Βραβείο καλύτερης ασφαλιστικής 2020 για την Εθνική Ασφαλιστική

Ως η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της ελληνικής αγοράς για το 2020 αναδείχθηκε η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Best Car, που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό Auto Τρίτη.

Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2020

Ως η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της ελληνικής αγοράς για το 2020 αναδείχθηκε η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Best Car, που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό Auto Τρίτη. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότερα από 40.000 άτομα -αναγνώστες του AutoΤρίτη - ψηφίζοντας για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς αλλά και την καλύτερη ασφαλιστική Εταιρεία. Η ψηφοφορία έγινε είτε ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής είτε μέσω εντύπου (κουπόνι) που μοιράζεται στους χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης Αυτοκινήτου που διοργανώνεται στην Αθήνα. Ο κάθε αναγνώστης – χρήστης (άνω των 18 ετών και με έγκυρη άδεια οδήγησης) έχει δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής.

Η Εθνική Ασφαλιστική συγκέντρωσε μακράν το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων (18,5%), κατακτώντας την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των συμμετεχόντων. Μια διάκριση που για την Εταιρεία μας έχει ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα καθώς η κριτική επιτροπή που την ανέδειξε ως την καλύτερη του χώρου είναι το κοινό, οι ασφαλισμένοι της. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού Best Car 2020 έγινε σε ειδική εκδήλωση παρουσία 120 στελεχών της αγοράς του αυτοκινήτου και θεσμικών εκπροσώπων (ΙΟΑΣ, ΟΦΑΕ).

Βραβείο Καλύτερης Ασφαλιστικής 2020

Την τιμητική διάκριση για λογαριασμό της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέλαβε ο κ. Νίκος Μιαούλης, Προϊστάμενος Τομέα Διαφήμισης της Εταιρείας μας, από τον Διευθυντή Σύνταξης του Περιοδικού Auto Τρίτη, κ. Καπογιάννη. Η Εθνική Ασφαλιστική ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την ψήφο εμπιστοσύνης και δεσμεύεται ότι θα εξακολουθήσει να προσφέρει με υπευθυνότητα και φερεγγυότητα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, προσαρμοσμένα στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών της.

Share it!