Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Με ένα ιδιαίτερα διευρυμένο δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, στην Εθνική Ασφαλιστική διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τα μέσα για να προσφέρουμε στους νέους μας συνεργάτες τη διαρκή υποστήριξη που χρειάζονται σε κάθε τους βήμα.

Προοπτικές εξέλιξης
Σύγχρονος κανονισμός πωλήσεων
Ευέλικτο ωράριο
Οικονομική ανεξαρτησία
Σταθερότητα
Ψηφιακό περιβάλλον εργασίας
Συνεχής εκπαίδευση & επιμόρφωση
Ηγετική εταιρική ταυτότητα
Κοινωνική προσφορά
Μοναδικά ψηφιακά εργαλεία στη διάθεσή σου

Νέο Portal Agency

Το νέο Portal Συνεργατών της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι ήδη πραγματικότητα, προσφέροντας έξυπνες ψηφιακές λειτουργίες για άμεση και εύκολη διαχείριση ανά πάσα στιγμή.

Πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που έχεις στη διάθεσή σου, όπου και αν βρίσκεσαι, ανά πάσα στιγμή
Διαχείριση και ανάπτυξη πελατολογίου, αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία για νέες ευκαιρίες πώλησης
Εύκολη και γρήγορη ψηφιακή έκδοση προσφορών, αιτήσεων και συμβολαίων, στο χέρι σου
Άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες χαρτοφυλακίου, πελατολογίου και παραγωγικών στοιχείων
Ολοκληρωμένη οπτικοποιημένη αναφορά των Bασικών Δεικτών Απόδοσης (KPIs)
Μια σχέση διαρκείας και εξέλιξης

Διαρκής Εκπαίδευση & Εξέλιξη

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις στον κλάδο των ασφαλίσεων, στην Εθνική Ασφαλιστική θεωρούμε ότι η εκπαίδευση είναι το πιο δυνατό μας εργαλείο. 

Ως μέλος του Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής, θα έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις την ελευθερία της επαγγελματικής ανεξαρτησίας, απολαμβάνοντας παράλληλα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, διαρκή ανάπτυξη και επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων δια ζώσης, live webinars, e-learning και εκπαιδευτικών podcasts. Σκοπός μας είναι η προσωπική και επαγγελματική εξέλιξή σου, ώστε να προσφέρεις πάντα σύγχρονες λύσεις με την καλύτερη δυνατή στήριξη και εξυπηρέτηση.

Ένα δημιουργικό και συνεργατικό ξεκίνημα

Onboarding Νέων Συνεργατών

Οι πρώτες μας εμπειρίες σε μία ομάδα είναι και οι πιο σημαντικές.  Για αυτό το λόγο, στην Εθνική Ασφαλιστική καλωσορίζουμε τα νέα μέλη του Agency μας και φροντίζουμε για την ενημέρωση και την εκπαίδευσή τους μέσω μίας διαδραστικής και βιωματικής εμπειρίας, όπου η έμπνευση και η συνεργασία συναντούν την δημιουργική εκπαίδευση.

Το κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην οδό Συγγρού την Νύχτα
Ένα δίκτυο συνεργασίας και εμπιστοσύνης

Γίνε μέλος του Δικτύου μας

Στείλε μας το βιογραφικό σου στο agencyjobs@ethnikiasfalistiki.gr και εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου να μπεις στο ευρύτατο δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Πριν στείλεις το email σου, θα πρέπει να κατεβάσεις και να επισυνάψεις συμπληρωμένη την παρακάτω φόρμα συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.