Καριέρα στην Εθνική Ασφαλιστική

Από την πρώτη μέρα ίδρυσής μας, στόχος μας είναι ένα περιβάλλον εργασίας με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ίσες ευκαιρίες για όλους. Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας, καλλιεργούμε τη συνεργασία και το διάλογο και ενθαρρύνουμε την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη, σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Υπηρετούμε με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό μας όραμα, το οποίο καθορίζει κάθε μας δραστηριότητα.

«Οι άνθρωποί μας είναι η κινητήριος δύναμη της καινοτομίας και της επιτυχίας μας. Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου θα αισθάνονται εμπνευσμένοι, παραγωγικοί και ευτυχισμένοι».


Ντάλια Τόμπρου – CHRO της Εθνικής Ασφαλιστικής

56%

οι γυναίκες στην Εταιρία μας

42%

οι γυναίκες με θέσεις ευθύνης

76%

το ποσοστό εργασιακής ικανοποίησης και δέσμευσης

Σε περιμένουμε στην ομάδα μας

Στείλε μας το Βιογραφικό σου

Εξερεύνησε τις ευκαιρίες εργασίας στην Εθνική Ασφαλιστική και υπόβαλε την αίτησή σου για εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σου και τους στόχους της επαγγελματικής σου εξέλιξης.

Εξέλιξη, με επίκεντρο τους ανθρώπους μας

Οι Πυλώνες μας

Η συνεχής ανάπτυξη, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η κουλτούρα της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης σε ένα υγιές και ευέλικτο παραγωγικό περιβάλλον εργασίας είναι προτεραιότητά μας.

 • Συνεχής Εκπαίδευση

  Οι άνθρωποί μας είναι η κινητήριος δύναμή μας, γι’ αυτό επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη τους. Μέσα από σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα αναπτύσσουμε τις δεξιότητες τους ανταποκρινόμενοι στις εξελίξεις του διαρκώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος της ασφαλιστικής αγοράς.

  • Κουλτούρα Απόδοσης

   Στην Εθνική Ασφαλιστική προάγουμε ένα καινοτόμο περιβάλλον εργασίας που βασίζεται στην ανοιχτή επικοινωνία, στην ανατροφοδότηση και στην εμπιστοσύνη. Μέσα από ένα αξιοκρατικό σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης, αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων μας, με στόχο την ατομική εξέλιξη και την ομαδική ανάπτυξη.

   • Συμπερίληψη

    Χτίζουμε ένα περιβάλλον συμπερίληψης, το οποίο δίνει αξία στη διαφορετικότητα και στη μοναδική συνεισφορά κάθε ατόμου, και καλλιεργούμε μια κουλτούρα ενσωμάτωσης, δίχως διαχωρισμούς, με ίσες ευκαιρίες για όλους.

    • Ευημερία

     Αγκαλιάζουμε τις ανάγκες των ανθρώπων μας και των οικογενειών τους, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας δράσεις με στόχο τη βελτίωση της ευημερίας σε έναν παραγωγικό χώρο εργασίας. Μέσα από ειδικά Προγράμματα Υποστήριξης Εργαζομένων (ΕΑΡ) για την ψυχική και τη σωματική υγεία, ενισχύουμε την ποιότητα της καθημερινότητας και παράλληλα ενδυναμώνουμε τα επίπεδα ικανοποίησης και εμπλοκής των εργαζομένων μας.

     • Ασφάλεια στην Εργασία

      Για εμάς, η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων μας είναι προτεραιότητά μας. Με την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ISO45001:2018, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευση μας για ένα ασφαλές και υγιές εργασιακό περιβάλλον για όλους τους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας.