Δυναμικό παρόν της Εθνικής Ασφαλιστικής στο No Finish Line

Για 5η συνεχή χρονιά, η ηγέτιδα δύναμη της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα, η Εθνική Ασφαλιστική, ήταν μεγάλος χορηγός του No Finish Line, του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στην Ελλάδα και τον κόσμο για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2021

Για 5η συνεχή χρονιά, η ηγέτιδα δύναμη της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα, η Εθνική Ασφαλιστική, ήταν μεγάλος χορηγός του No Finish Line, του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στην Ελλάδα και τον κόσμο για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η διοργάνωση του αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 στο ΟΑΚΑ, ήταν η πρώτη μετά την επέλαση της πανδημίας. Με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, χιλιάδες δρομείς μέσα στις προβλεπόμενες 90 ώρες του αγώνα κάλυψαν 31.548,8 χιλιόμετρα, που «μεταφράζονται» σε χρηματική προσφορά 15.744,4 ευρώ προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Εθνική Ασφαλιστική - No Finish Line
Ο αγώνας 2 - No Finish Line
Ο αγώνας 3 - No Finish Line
Ο αγώνας 4 - No Finish Line

Στην ομαδική κατάταξη δόθηκε μεγάλη μάχη με την ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής να κόβει πρώτη το νήμα με 1.782,98 χιλιόμετρα και την ομάδα του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής να ακολουθεί με 1.781,8 χιλιόμετρα. «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που για ακόμη μια φορά είμαστε εδώ, ως Μεγάλοι Χορηγοί αυτής της φοβερής διοργάνωσης που στοχεύει στο παιδί», τόνισε ο κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής. «Επιτέλους και πάλι μαζί, μαζί για το παιδί, γιατί περάσαμε έναν χρόνο χωρίς αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Φέτος είναι διπλή η χαρά μας, γιατί η ομάδα μας κέρδισε και στον ομαδικό αγώνα», συμπλήρωσε και κατέληξε λέγοντας: «Μπράβο σε όλους που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες εδώ και πιστεύω πως, ό,τι γίνεται για κάθε παιδί, που έχει ανάγκη, έχει μεγάλη αξία». Το No Finish Line είναι ένας μοναδικός διεθνής φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου που απευθύνεται σε όλον τον κόσμο, αθλούμενους και μη. Οι συμμετέχοντες περπατούν και τρέχουν όπως θέλουν, όσο θέλουν και όσες φορές θέλουν κατά την διάρκεια διεξαγωγής του, ενώ κάθε χιλιόμετρο που καταγράφουν, μετατρέπεται σε χρήματα που διατίθενται για την υλοποίηση προγραμμάτων για το παιδί.

Share it!