Η Εθνική Ασφαλιστική τίμησε τους συνεργάτες του Elite Club Μεσιτών – Πρακτόρων

Η Εθνική Ασφαλιστική, η εταιρεία που εξακολουθεί παρά τις αντίξοες συνθήκες να ξεχωρίζει για τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητά της, μετά από δύο χρόνια κοινωνικής αποστασιοποίησης, τίμησε δια ζώσης τους συνεργάτες του Πρακτορειακού της Δικτύου που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα και εντάχθηκαν στο Elite Club 2020.

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2021

Η Εθνική Ασφαλιστική, η εταιρεία που εξακολουθεί παρά τις αντίξοες συνθήκες να ξεχωρίζει για τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητά της, μετά από δύο χρόνια κοινωνικής αποστασιοποίησης, τίμησε δια ζώσης τους συνεργάτες του Πρακτορειακού της Δικτύου που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα και εντάχθηκαν στο Elite Club 2020. Προς τιμήν των συνολικά 100 συνεργατών της, παρέθεσε δείπνο την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 στον Πύργο Πετρέζα, όπου οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά για τις εμπειρίες τους αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν όλο αυτό το διάστημα. Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν για τις προοπτικές αλλά και τα σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας της εγχώριας αγοράς και να θέσουν στόχους που θα την καταστήσουν ακόμη πιο ισχυρή στο νέο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Εκδήλωση 1 - Elite Club 2020
Εκδήλωση 2 - Elite Club 2020
Εκδήλωση 3 - Elite Club 2020
Εκδήλωση 4 - Elite Club 2020
Εκδήλωση 5 - Elite Club 2020
Εκδήλωση 6 - Elite Club 2020

Τους επιτυχόντες καλωσόρισε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Μιχάλης Τάτσης, ο οποίος από καρδιάς ευχήθηκε η συγκεκριμένη βραδιά να σηματοδοτήσει την έναρξης μιας νέας κανονικότητας. Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Χριστόφορος Σαρδελής, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ευχαρίστησε το Πρακτορειακό Δίκτυο για την εμπιστοσύνη του στην εταιρεία και ευχήθηκε σε όλους μία ακόμα πιο παραγωγική χρονιά. Για τη συμβολή τους στην επίτευξη των σημαντικών παραγωγικών αποτελεσμάτων της εταιρείας εν μέσω πανδημίας, ευχαρίστησε τους Μεσίτες και Πράκτορες ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα επικείμενα οικονομικά αποτελέσματα του 9μηνου του 2021, τονίζοντας ότι θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Τη ζεστή βραδιά πλαισίωσαν με τη μουσική τους οι VANILLA SWING. Σημειώνεται ότι, τηρήθηκαν απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της Covid-19, με τη διενέργεια του σχετικού ηλεκτρονικού ελέγχου μέσω της εφαρμογής Covid Free.gr και την απαραίτητη ταυτοποίηση όλων των παρευρισκόμενων.

Share it!