Η Εθνική Ασφαλιστική τιμήθηκε με το βραβείο «Θαλής ο Μιλήσιος»

Μια ακόμη κορυφαία διάκριση προσέθεσε στο πλούσιο ενεργητικό της η Εθνική Ασφαλιστική, ηγέτιδα δύναμη της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς και σημαντικό μέλος της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Μια ακόμη κορυφαία διάκριση προσέθεσε στο πλούσιο ενεργητικό της η Εθνική Ασφαλιστική, ηγέτιδα δύναμη της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς και σημαντικό μέλος της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας. Η Εταιρεία βραβεύθηκε στο πλαίσιο των 3ων επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος – 200 χρόνια Ελλάδα», σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα Φίλων Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αυτήν την φορά ο θεσμός των επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», συνδέθηκε με την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση και διακρίθηκαν εταιρείες που ιδρύθηκαν τον 19ο αιώνα, και όχι μόνον αποτέλεσαν από τους πρωτοπόρους στον κλάδο τους, αλλά εξακολουθούν να διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες. Από τις βραβεύσεις αυτές δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει η Εθνική Ασφαλιστική, η οποία ιδρύθηκε το 1891 και, για περισσότερο από έναν αιώνα, αφήνει σταθερά ανεξίτηλο το στίγμα της στον ασφαλιστικό κλάδο και την οικονομία γενικότερα. Με καινοτόμες ιδέες, συνεχή μέριμνα για την πλήρη και αξιόπιστη φροντίδα και ικανοποίηση των ασφαλισμένων της, και φυσικά προσήλωση στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Άλλωστε, βασική αρχή της Εταιρείας είναι η ανταπόδοση στην κοινωνία της εμπιστοσύνης που ιστορικά επιδεικνύει σε αυτήν.

Η βράβευση - Θαλής ο Μιλήσιος

Το βραβείο για λογαριασμό της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Σταύρος Κωνσταντάς. Σημειώνεται ότι τα βραβεία διοργανώθηκαν από την PALLADIAN COMMUNICATIONS και την GK MEDIA PUBLISHING, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του ΣΕΒ - Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, του ΣΕΒΕ - Σύνδεσμος Εξαγωγέων και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας.

Share it!