Η Εθνική Ασφαλιστική χρυσός χορηγός στο SALUS 2020

Χρυσός χορηγός στην ετήσια συνάντηση του τομέα Υγείας SALUS 2020 & THE KIND HEARTS, που διοργάνωσε η New Times Publishing στις 27 Οκτωβρίου του 2020, ήταν η Εθνική Ασφαλιστική, η οποία και απέσπασε τιμητική διάκριση για τη συνδρομή της προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη μάχη κατά της πανδημίας.

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2020

Χρυσός χορηγός στην ετήσια συνάντηση του τομέα Υγείας SALUS 2020 & THE KIND HEARTS, που διοργάνωσε η New Times Publishing στις 27 Οκτωβρίου του 2020, ήταν η Εθνική Ασφαλιστική, η οποία και απέσπασε τιμητική διάκριση για τη συνδρομή της προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη μάχη κατά της πανδημίας.

Η καινοτομία της φετινής συνάντησης SALUS 2020, ήταν η διοργάνωση forum με τίτλο «The Kind Hearts» όπου τιμήθηκαν φορείς, ιδιώτες και επιχειρήσεις που με τις δωρεές και πρωτοβουλίες τους υποστήριξαν το ΕΣΥ και τις γενικότερες προσπάθειες της χώρας να ανταποκριθεί στις ασυνήθιστες απαιτήσεις και συνθήκες που δημιουργεί η Covid-19.

H Εθνική Ασφαλιστική, η κορυφαία της ασφαλιστικής αγοράς, από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αντάξιο της ιστορίας, αναλαμβάνοντας σειρά δράσεων.

Μεταξύ άλλων προχώρησε:

• Στην προμήθεια 100.000 χειρουργικών μασκών και 10 Monitors παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών στις ΜΕΘ, τα οποία διατέθηκαν στο Υπουργείο Υγείας

• Στη δωρεά 60.000 ευρώ στο «Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης» για τη θωράκιση του συνόλου των δομών του με τη χρήση ειδικών συσκευών αποστείρωσης του αέρα με τεχνολογίες UVC και PCO

• Στη διάθεση 200 tablets τελευταίας τεχνολογίας σε δημοτικά σχολεία όλης της χώρας για τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

• Στην κάλυψη της εξέτασης μοριακής ανίχνευσης κορωνοϊού μέσω του προγράμματος Full Διάγνωση σε συνεργασία με το δίκτυο διαγνωστικών κέντρων «Αffidea»

• Στην απαλλαγή των ασφαλισμένων της που νόσησαν από κορωνοϊό από το πλαφόν ή όποια άλλη συμμετοχή τους σε διαγνωστικές εξετάσεις

Βράβευση SALUS 2020

Παράλληλα, με κύριο μέλημα την προστασία και ασφάλεια εργαζομένων και συνεργατών, έλαβε σειρά μέτρων όπως η επιτυχής εφαρμογή της τηλεργασίας στο 40% του προσωπικού της και την παροχή δωρεάν τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων κορωνοϊού στο δίκτυο της «Αffidea».

Κατά την παρέμβαση του στο forum ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Χριστόφορος Σαρδελής ανέφερε χαρακτηριστικά : «Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μπορούμε να διακρινόμαστε κάτω από κακές συνθήκες που μας αφορούν όλους, πόσο μάλλον, όταν πέραν της υγειονομικής κρίσης που μεταλλάσσεται αναπόφευκτα σε οικονομική κρίση, η Εταιρεία έχει να αντιμετωπίσει και την αβεβαιότητα που δημιουργεί η 4ετης διαδικασία πώλησής της».

Στη συνάντηση SALUS 2020 & THE KIND HEARTS παρουσιάστηκε η ετήσια έρευνα της News Times για την πορεία των κλάδων επιχειρηματικής δραστηριότητας του τομέα της υγείας αλλά και πολυσέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας New Times με αφιέρωμα στις δωρεές προς το ΕΣΥ. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, σημείωσε ότι η Εθνική Ασφαλιστική στο ξέσπασμα της πανδημίας έδωσε άμεσα το παρόν, στηρίζοντας τις προσπάθειες του κράτους και των κοινωνικών φορέων για την καταπολέμηση της πανδημίας. Εκτίμησε, δε, ότι πλέον δημιουργούνται νέα δεδομένα στην αγορά τα οποία θα επηρεάσουν τη στρατηγική και τον τρόπο που οι ασφαλιστικές εταιρείες πρέπει να καταρτίσουν τα επιχειρηματικά τους τόσο για το υπόλοιπο του έτους όσο και το 2021.

Share it!