Εξειδικευμένη προστασία για την επιχείρηση και τις συναλλαγές σας

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των ασφαλίσεων, αναγνωρίζουμε την ανάγκη για επαγγελματική κάλυψη ακόμα και από τους πιο ειδικούς κινδύνους και είμαστε εδώ για να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις που θα φροντίσουν για την προστασία της επιχείρησής σας και την ασφάλεια των εμπορικών σας συναλλαγών.

Δίπλα σας 24/7 ό,τι κι αν συμβεί
Εξειδικευμένη κάλυψη
Εξατομικευμένες λύσεις
Ομαλή επιχειρηματική δραστηριότητα
Άμεση ανταπόκριση & εξυπηρέτηση

Με εξειδικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας

 • Ασφάλιση Μεταφορών

  Aσφαλιστική κάλυψη Εμπορευμάτων από Φυσική Ζημιά ή Απώλεια

  Χάρη στα ολοκληρωμένα και σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης μεταφοράς εμπορευμάτων για επιχειρηματίες και επιχειρήσεις με την αξιοπιστία της Εθνικής Ασφαλιστικής, φροντίζουμε για την προστασία των εμπορευμάτων σας από φυσική ζημιά ή απώλεια, και δεσμευόμαστε για την επαναφορά της οικονομικής σας κατάστασης με άμεση αποζημίωση.

  Για να βρούμε μαζί το πρόγραμμα ασφάλισης μεταφορών που θα ανταποκρίνεται καλύτερα τόσο στις επαγγελματικές σας ανάγκες όσο και στη δραστηριότητα της επιχείρησής σας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε με έναν εξουσιοδοτημένο Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της Εθνικής Ασφαλιστικής.

  Θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

  Δώστε μας τα στοιχεία της Εταιρίας σας και ένας πιστοποιημένος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

  το συντομότερο δυνατόν

  Τι σας ενδιαφέρει;

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ:

  Είσαι πελάτης της Εθνικής Ασφαλιστικής;
  Ναι Όχι
  Επιθυμώ να ενημερώνομαι για προϊόντα & υπηρεσίες της Εθνικής Ασφαλιστικής και να λαμβάνω προωθητικό διαφημιστικό υλικό
  Ναι Όχι