Εκδήλωση για το δίκτυο Μεσιτών – Πρακτόρων οργάνωσε η Εθνική Ασφαλιστική

Δείπνο γνωριμίας παρέθεσε η Εθνική Ασφαλιστική, με την ευκαιρία αλλαγής της μετοχικής της σύνθεσης, την Τετάρτη 18 Μαΐου, στο Golf Prive Γλυφάδας για το Δίκτυο Μεσιτών - Πρακτόρων.

Αθήνα, 20 Μαΐου 2022

Δείπνο γνωριμίας παρέθεσε η Εθνική Ασφαλιστική, με την ευκαιρία αλλαγής της μετοχικής της σύνθεσης, την Τετάρτη 18 Μαΐου, στο Golf Prive Γλυφάδας για το Δίκτυο Μεσιτών - Πρακτόρων. Η Εταιρία οραματίζεται μία μεγάλη, δημιουργική, αλλαγή και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ξεκίνησαν δυναμικά την επικοινωνία για μία Συνέχεια που θα βασίζεται στην Ιστορία, θα ενισχύει την Αξιοπιστία και θα οδηγεί στην Ανανέωσή της. Ο νέος μέτοχος θέλει την Εθνική Ασφαλιστική να προηγείται όλων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τα επόμενα χρόνια. Ο κ. Κωνσταντάς, μεταφέροντας τα πρώτα μηνύματα του νέου μετόχου, που εκπροσωπήθηκε σε ανώτατο επίπεδο στην εκδήλωση από τον κ. Άλεξ Φωτακίδη και τον κ. Κωνσταντίνο Ρόκα, τόνισε ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη για ασφαλισμένους και συνεργάτες που θα δουν έναν γίγαντα να αφυπνίζεται.

Event 1 - Εκδήλωση για το δίκτυο Μεσιτών 2022
Event 2 - Εκδήλωση για το δίκτυο Μεσιτών 2022
Event 3 - Εκδήλωση για το δίκτυο Μεσιτών 2022

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μιχάλης Τάτσης καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους συνεργάτες, τους ευχαρίστησε για τη συνεχή και πολύτιμη στήριξή τους στην Εθνική Ασφαλιστική. Η ζεστή βραδιά πλαισιώθηκε από ζωντανή μουσική ενώ το συμβολικό δώρο που δόθηκε στους συνεργάτες και είχε την υπογραφή της εικαστικού Πένης Μαναβή, έφερε την απεικόνιση πεταλούδας ως σύμβολο ελπίδας και αναγέννησης.

Event 4 - Εκδήλωση για το δίκτυο Μεσιτών 2022
Event 5 - Εκδήλωση για το δίκτυο Μεσιτών 2022
Event 6 - Εκδήλωση για το δίκτυο Μεσιτών 2022

Share it!