Η Εθνική Ασφαλιστική για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Βόρεια και Ανατολική Αττική (Πεντέλη, Νέα Πεντέλη, Ανθούσα, Γέρακας, Διώνη, Παλλήνη, Ντράφι)

Η Εθνική Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη άμεσα στην ανάγκη στήριξης των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Βόρεια και Ανατολική Αττική, προβαίνει σε άμεσες ενέργειες ανακούφισής τους.

Αθήνα, 21 Ιουλίου 2022

Η Εθνική Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη άμεσα στην ανάγκη στήριξης των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Βόρεια και Ανατολική Αττική, προβαίνει στις παρακάτω ενέργειες ανακούφισής τους: • Απόλυτη προτεραιότητα στην καταβολή ασφαλιστικών αποζημιώσεων που αφορούν σε ζημιές στις πληγείσες περιοχές. • Διευκόλυνση στην πληρωμή των ασφαλίστρων. Ειδικότερα, τα ασφάλιστρα των συμβολαίων κλάδων Ζωής και Περιουσίας που βρίσκονται σε ισχύ και αφορούν ασφαλισμένους μας, ιδιώτες ή επιχειρήσεις, με κατοικία ή έδρα στις παραπάνω περιοχές, και τα οποία πρέπει να καταβληθούν από 15/07/2022 έως 15/09/2022 μπορούν να εξοφληθούν έως την 31/12/2022 χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση και ασφαλώς χωρίς κάποια επίπτωση στην ισχύ των συμβολαίων για το διάστημα αυτό. • Λειτουργία της ειδικής γραμμής επικοινωνίας 210-9099600 για την εξυπηρέτηση των ανωτέρω περιπτώσεων 24 ώρες το 24ωρο. Οι ενδιαφερόμενοι για τη χρήση των μέτρων στήριξης μπορούν να απευθύνονται άμεσα στην παραπάνω γραμμή επικοινωνίας, που θα παρέχει συμπληρωματικές πληροφορίες και θα υποδέχεται τα αιτήματα των πληγέντων.

Share it!