Η Εθνική Ασφαλιστική μεγάλος χορηγός στο 6ο No Finish Line Athens

Μεγάλος Χορηγός του No Finish Line Athens ήταν για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική, η ιστορικότερη και μεγαλύτερη ασφαλιστική Εταιρεία της Ελλάδας, που για περισσότερα από 130 χρόνια υπηρετεί με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό της όραμα υποστηρίζοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που προσφέρουν σημαντικό έργο στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, το περιβάλλον, την τέχνη και τον αθλητισμό.

Αθήνα, 10 Ιουνίου 2022

Μεγάλος Χορηγός του No Finish Line Athens ήταν για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική, η ιστορικότερη και μεγαλύτερη ασφαλιστική Εταιρεία της Ελλάδας, που για περισσότερα από 130 χρόνια υπηρετεί με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό της όραμα υποστηρίζοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που προσφέρουν σημαντικό έργο στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, το περιβάλλον, την τέχνη και τον αθλητισμό. Το No Finish Line Athens που διοργανώθηκε φέτος σε νέο χώρο, την πανέμορφη Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, 6.069 συμμετέχοντες, κατέγραψαν 60.447 χιλιόμετρα. Μια εκδήλωση που διοργανώθηκε με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, τη συνεργασία του ΟΑΚΑ και στόχο την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Το 6ο No Finish Line Athens στήριξε σύσσωμη η αθλητική ηγεσία της χώρας που δήλωσε παρούσα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά και τον Γενικό Διευθυντή του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνο Χαλιορή, ενώ συμμετείχε και ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θανάσης Ζαννιάς.

Αγώνας 1 - 6ο No Finish Line Athens 2022
Αγώνας 2 - 6ο No Finish Line Athens 2022

Μεγάλοι νικητές στο 100ωρο Charity Run του 6ου NFL Athens ήταν στις γυναίκες η Λίντα Χόκια από τα Γιαννιτσά καταγράφοντας 379 χιλιόμετρα, με δεύτερη την Χαρούλα Λέντζου (341 χλμ.) και τρίτη τη Νίκη Μιλάτου (303 χλμ). Στους άνδρες μετά από συναρπαστική αναμέτρηση για 400 περίπου χιλιόμετρα, επικράτησε τελικά ο Έκτορας Αγαθοκλέους από την Κύπρο με 493 χιλιόμετρα, ακολούθησε ο Μιχάλης Μάϊπας (454 χλμ.) και ο Νικήτας Νομικός (440 χλμ.). Τους τρεις άνδρες βράβευσε ο Γιάννης Σηφάκης Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη χαρά για άλλη μια χρονιά, στηρίζουμε το φιλανθρωπικό αγώνα “No Finish Line”, για κάθε παιδί που έχει ανάγκη και αυτό γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Συγχαίρουμε την προσπάθεια όλων όσων συμμετείχαν και στην φετινή διοργάνωση, κάθε συμμετοχή είναι σημαντική! Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στους μεγάλους νικητές! Η Εθνική Ασφαλιστική αγκάλιασε, από την πρώτη στιγμή, αυτό το γεγονός ως «Μεγάλος Χορηγός» ενισχύοντας την κοινή προσπάθεια προσφοράς για αυτούς που το έχουν ανάγκη. Δίνουμε λοιπόν ραντεβού και για την επόμενη χρονιά για να κάνουμε ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα!

Αγώνας 3 - 6ο No Finish Line Athens 2022
Αγώνας 4 - 6ο No Finish Line Athens 2022

Share it!