Η Εθνική Ασφαλιστική χρυσός χορηγός των 4ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος»

Η Εθνική Ασφαλιστική συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο θεσμό των 4ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», τα οποία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2022

Η Εθνική Ασφαλιστική συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο θεσμό των 4ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», τα οποία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, παρουσία Υπουργών, ευρωβουλευτών, βουλευτών, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων τοπικών φορέων και του επιχειρηματικού κόσμου. Τη φετινή χρονιά, ο θεσμός επιβράβευσε σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες του επιχειρηματικού (και όχι μόνο) κόσμου που με τις πρωτοβουλίες, το έργο και τις δράσεις τους σηματοδότησαν μια νέα εποχή με τη γυναίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εκδήλωση 1: 4α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

Το βραβείο "Ανώτατο Διοικητικό Στέλεχος", απονεμήθηκε από τον κ. Σταύρο Κωνσταντά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στην κα Βασιλική Αναγνώστου – Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ομίλου Epsilon Net ενώ το βραβείο «Ελληνίδα Επιχειρηματίας-Δημιουργός brand», απονεμήθηκε στις ιδρύτριες του brand CALLISTA, με τον κ. Τάσο Αναστασίου, Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστικής να παραδίδει το βραβείο στην Πρόεδρο της εταιρίας κα Ελένη Κωνσταντινίδου.

Εκδήλωση 2: 4α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος συνεργατών και μεγάλων πελατών της Εταιρίας που, μετά την εκδήλωση των βραβεύσεων, συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με στελέχη της Διοίκησης, στον όμορφο χώρο του roof top του Alegro Bar.

Εκδήλωση 3: 4α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

Share it!