Η Εθνική Ασφαλιστική στην παράδοση της επιταγής του No Finish Line Athens, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» παραδόθηκε η επιταγή των 29.543 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τα χιλιόμετρα που κάλυψαν οι χιλιάδες δρομείς που συμμετείχαν στο 7ο No Finish Line Athens, τον Μάϊο, στο ΟΑΚΑ.

Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2023

Στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» παραδόθηκε η επιταγή των 29.543 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τα χιλιόμετρα που κάλυψαν οι χιλιάδες δρομείς που συμμετείχαν στο 7ο No Finish Line Athens, τον Μάϊο, στο ΟΑΚΑ. Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, κατά την παραλαβή της επιταγής, το ποσό θα διατεθεί για την στήριξη των ευάλωτων μονογονεϊκών οικογενειών που έχουν μικρά παιδιά.

Εκδήλωση 1 - παράδοση της επιταγής του No Finish Line Athens 2023

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Βρούτσης, η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Ισίδωρος Κούβελος και η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, κ. Λουκία Κεφαλογιάννη. Η Εθνική Ασφαλιστική που, για έβδομη συνεχή χρονιά, υπήρξε ο Μεγάλος Χορηγός του No Finish Line Athens, εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Moxy Athens City», από τις κ.κ. Χρυσούλα Αθανασοπούλου, Διευθύντρια Marketing & Διαφήμισης, Μαρία Κόρακα, Υποδιευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων και στελέχη των δύο μονάδων που υποστηρίζουν κάθε χρόνο την προετοιμασία και διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Εκδήλωση 2 - παράδοση της επιταγής του No Finish Line Athens 2023

«Για εμάς, στην Εθνική Ασφαλιστική, είναι χαρά και τιμή η συμμετοχή σε αυτή την διοργάνωση. Καθώς οι ανάγκες ευάλωτων ομάδων συνανθρώπων μας, δυστυχώς, δεν τελειώνουν, θεωρούμε υποχρέωσή μας την κοινωνική συνεισφορά και, από την πρώτη διεξαγωγή του αγώνα, οι άνθρωποί μας είναι πάντα εκεί, σε μεγάλες ομάδες, για να ″γράφουν″ χιλιόμετρα και να ενισχύουν το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», δήλωσε η Υποδιευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης, οι δρομείς και οι ομάδες που κάλυψαν τα περισσότερα χιλιόμετρα, ανά κατηγορία, στο 7ο Νο Finish Line Athens. Η Εθνική Ασφαλιστική, ηγέτιδα δύναμη της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην υποστήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας.

Εκδήλωση 3 - παράδοση της επιταγής του No Finish Line Athens 2023
No Finish Line Athens

Share it!