Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει το διάλογο που αφορά την υγεία

Η Εθνική Ασφαλιστική ήταν Μεγάλος Χορηγός στο ετήσιο συνέδριο του ygeiamou.gr και του Πρώτου Θέματος, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου στο Αμφιθέατρο του Ωδείου Αθηνών

Αθήνα, 17 Μαΐου 2024

Η Εθνική Ασφαλιστική λειτουργεί σε όλες τις πτυχές της με γνώμονα τον άνθρωπο, την ευημερία του και την υγεία του, με σκοπό να εξασφαλίζει το μέλλον του. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχε ως χορηγός στο ετήσιο συνέδριο πουδιοργανώνουν κάθε χρόνο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με τοygeiamou.gr, με θέμα «Το Σύστημα Υγείας και οι Προκλήσεις του Μέλλοντος», το οποίο έλαβε μέρος την Τετάρτη 15 Μαΐου στο Αμφιθέατρο του Ωδείου Αθηνών. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με σκοπό να στηρίξει το διάλογο για την παροχή λύσεων σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αναφορικά με το σύστημα υγείας στη χώρα.

ygeiamou 2

Ο κ. Η. Δασκαλόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων στην Εθνική Ασφαλιστική δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε ως χορηγοί σε ένα τέτοιο συνέδριο καίριας σημασίας. Η προστασία της υγείας είναι στην καρδιά των δραστηριοτήτων μας και έχει άμεση επιρροή σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας και οικονομίας. Πρωτοβουλίες σαν αυτή βοηθούν ώστε να δώσουμε την απαραίτητη βαρύτητα σε αυτόν τον τόσο σημαντικό πυλώνα της χώρας μας. Ως Εθνική Ασφαλιστική, πιστεύουμε στην καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων υγείας, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν οι όλο και πιο μεταβαλλόμενες ανάγκες των πολιτών».

yegiamou 3

Share it!