Η Εθνική Ασφαλιστική Μεγάλος Χορηγός στο 8ο No Finish Line Athens

Η Εθνική Ασφαλιστική υποστήριξε ως Μεγάλος Χορηγός και συμμετείχε με εταιρική ομάδα στον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line  

Αθήνα, 22 Μαΐου 2024

Η Εθνική Ασφαλιστική έχει στον κεντρικό άξονα όλων των δράσεων της τον άνθρωπο, τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως τα παιδιά, αλλά και την προώθηση του αθλητισμού και της ευεξίας, για ένα καλύτερο αύριο για όλους. Με αυτόν τον σκοπό υποστήριξε ως Μεγάλος Χορηγός, για 8η συνεχόμενη χρονιά, τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Όπως κάθε χρόνο η εταιρεία συμμετείχε με την ομάδα της και κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Ομάδες Εταιρειών 120+», καταγράφοντας 3.176 «χιλιόμετρα αγάπης» στο «Charity Run»! Οι άνθρωποι της εταιρείας έτρεξαν με σκοπό να στηρίξουν την υλοποίηση των προγραμμάτων της οργάνωσης «Μαζί για το Παιδί» για οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας ή αναπηρία.

Στο περίπτερο της Εθνικής Ασφαλιστικής οι επισκέπτες μπορούσαν παράλληλα να διασκεδάσουν με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, όπως puzzle και παιχνίδια VR και να κερδίσουν μοναδικά βραβεία και δώρα.

Ο κύριος Γιώργος Ζερβουδάκης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing στην Εθνική Ασφαλιστική, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που συμμετέχουμε ενεργά και σταθερά σε δράσεις που εξασφαλίζουν την προστασία των παιδιών, εφόσον οι επόμενες γενιές αποτελούν το «αύριο» της κοινωνίας μας. Οι αξίες της αλληλεγγύης και συμπερίληψης, τις οποίες υποστηρίζουν πρωτοβουλίες σαν τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens, βρίσκονται στον πυρήνα της εταιρείας μας και χαρακτηρίζουν όλες τις ενέργειες μας».

Σχετικά με το No Finish Line Athens:

Το «No Finish Line» αποτελεί το κορυφαίο και μοναδικό πενθήμερο φιλανθρωπικό φεστιβάλ άθλησης-αναψυχής-προσφοράς, που έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα βιώσιμο μέλλον για τα χιλιάδες παιδιά που είναι σε ανάγκη, ενισχύοντας μέσω των δωρεών του προγράμματα οργανώσεων, ιδρυμάτων και συλλόγων όπως η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», αλλά και να εκπαιδεύσει-επιμορφώσει-εμφυσήσει σε μικρούς και μεγάλους νοοτροπία διάδοσης-στήριξης-συμμετοχής σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στο NFL 2024
NFL 2024 Βράβευση

Share it!