Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής από την Publicis είναι «Εδώ, για την επόμενη ημέρα»

Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής βρίσκεται ήδη στον αέρα, για να επισφραγίσει την είσοδό της εταιρείας σε μια νέα εποχή.

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2024

Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής βρίσκεται ήδη στον αέρα για να επισφραγίσει την είσοδό της εταιρείας σε μια νέα εποχή. Έχοντας βασικό μήνυμα «Εδώ, για την επόμενη ημέρα», η καμπάνια συμπυκνώνει τη διαχρονική υπόσχεση της Εθνικής Ασφαλιστικής, ότι θα στηρίζει τους πελάτες της σε κάθε ανάγκη, ώστε να αντιμετωπίζουν με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία την επόμενη μέρα στις ζωές τους.

Ειδικότερα, το νέο τηλεοπτικό σποτ που δημιούργησε η Publicis, σε παραγωγή της Takes 2 Production House και σκηνοθεσία του Πάνου Κορώνη, παρουσιάζει έναν τρόπο αντιμετώπισης διαφορετικών καταστάσεων, που είναι συνδεδεμένος με την ελληνική καθημερινότητα και κουλτούρα. Έχοντας μία χιουμοριστική προσέγγιση, τονίζει ότι η πραγματική συμπαράσταση σε αυτόν που περνάει δύσκολα δεν είναι τα λόγια, αλλά οι πράξεις. Το κύριο μήνυμα της καμπάνιας αλλά και η νέα εικόνα της Εθνικής Ασφαλιστικής θα ενισχυθούν μέσα από ένα διευρυμένο πλάνο επικοινωνίας σε ραδιόφωνο, outdoor, καταχωρήσεις και digital.

Η Εθνική Ασφαλιστική επέλεξε κατόπιν διενέργειας κλειστού διαγωνισμού, το Publicis Groupe, ως στρατηγικό συνεργάτη για όλο το φάσμα της επικοινωνίας του οργανισμού. Συγκεκριμένα, το brand Publicis αναλαμβάνει τη στρατηγική επικοινωνίας και το σύνολο των δημιουργικών καμπανιών, η MSL τις υπηρεσίες εταιρικής επικοινωνίας, η Digitas τις υπηρεσίες social media και η Starcom το mediaplanning & buying της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η Εθνική Ασφαλιστική διατηρεί τη θέση ηγέτη στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά, διαθέτοντας ένα ευέλικτο και εκτεταμένο δίκτυο από Γραφεία Πωλήσεων, συνεργαζόμενα πρακτορεία και brokers σε όλη την Ελλάδα. Συνυφασμένη με την ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κράτους, η εταιρεία διατηρεί παρουσία 133 ετών στα επιχειρηματικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας, με το όνομα της Εθνικής Ασφαλιστικής να γίνεται συνώνυμο της εξασφάλισης, της αξιοπιστίας και της απόλυτης φερεγγυότητας.

Ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, Robert Gauci, δήλωσε για τη στρατηγική συνεργασία με το Publicis Groupe: «Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, η ανάγκη για αποτελεσματική επικοινωνία παραμένει ιδιαίτερα σημαντική. Στην Εθνική Ασφαλιστική στοχεύουμε σε μία νέα μορφή επικοινωνιακής διάδρασης με τους καταναλωτές, την αγορά, τους ασφαλισμένους, τους συνεργάτες και το ανθρώπινο δυναμικό μας. Με σύγχρονα μέσα και εργαλεία και την εμπειρία του Publicis Groupe, αναμένουμε η νέα μας συνεργασία να προσδώσει προστιθέμενη αξία στην προσπάθειά μας αυτή.»

Από την πλευρά του, ο CEOτου Publicis Groupe Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Αντώνης Πασσάς, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη, η ανάληψη από το Publicis Groupe του συνόλου της επικοινωνίας ενός τόσο σημαντικού οργανισμού, όπως η Εθνική Ασφαλιστική. Η Εθνική Ασφαλιστική είναι απόλυτα συνυφασμένη με την ασφαλιστική ιστορία της Ελλάδας και είμαστε πεπεισμένοι πως αυτή η συνεργασία θα μπορέσει να συνδιαμορφώσει τη νέα εικόνα της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς».

Σχετικά με την Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί εταιρεία θεσμό στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά. Από την ίδρυσή της το 1891 έως και σήμερα, έχει σκοπό να προσφέρει στους ασφαλισμένους εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις, για να προστατεύουν ό,τι είναι σημαντικό για εκείνους, αλλά και να μπορούν να υποδέχονται την επόμενη μέρα τους με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Το όνομα της εταιρείας είναι διαχρονικά συνδεδεμένο με την ακεραιότητα και την αξιοπιστία, γεγονός που αποδεικνύεται από την προτίμηση πάνω από 1.7 εκατομμυρίων πελατών. Η στρατηγική της για την περιβαλλοντική, κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση αποτελεί μέρος ενός λειτουργικού μοντέλου με βασικό άξονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και κύριους στόχους την καινοτομία και την ευημερία. Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών απαριθμώντας πάνω από 5.000 πιστοποιημένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα. Από τις 31.03.2022, η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί μέρος του επενδυτικού fund CVC Capital Partners’ Fund VII (CVC).

www.ethnikiasfalistiki.gr | Facebook | LinkedIn | YouTube | Instagram

Σχετικά με το Publicis Groupe - The Power of One

Το PublicisGroupe είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της επικοινωνίας. Το Groupe δραστηριοποιείται σε κάθε βήμα της αλυσίδας αξίας, από το συμβουλευτικό κομμάτι μέχρι το εκτελεστικό, συνδυάζοντας το marketing transformation με το digital business transformation. Το Publicis Groupe είναι εξέχων συνεργάτης για τον μετασχηματισμό των πελατών του, με στόχο την ενίσχυση της προσωποποιημένης επικοινωνίας σε ευρεία κλίμακα. Το Groupe στηρίζεται σε δέκα ειδικότητες που εντάσσονται σε τέσσερις βασικούς πυλώνες δραστηριοτήτων: Communication, Media, Data και Technology. Μέσω ενός ενοποιημένου και ρευστού οργανισμού, οι πελάτες του Groupe σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται, έχουν πρόσβαση σε όλες τις ειδικότητες της επικοινωνίας. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, το PublicisGroupe απασχολεί περίπου 101,000 επαγγελματίες.

www.publicisgroupe.com | Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube | Viva la Difference!

Για περισσότερες πληροφορίες

MSL: Κωνσταντίνος Κοτζιάς, GroupDirector – CorporatePR | T: 21 0628 1070 | M: 6948403478 | E: konstantinos.kotzias@mslgroup.com

Εθνική Ασφαλιστική: Μαρία Κόρακα, Υποδιευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων | T: 210 90 99 723 | M: 6975 900 578 | E: mkoraka@ethnikiasfalistiki.gr

Share it!