Κάλυψη αστικής ευθύνης για την επιχείρησή σας

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των ασφαλίσεων, αναγνωρίζουμε τις σύγχρονες υποχρεώσεις των επιχειρήσεων, αλλά και την ανάγκη κάθε επαγγελματία να εξασφαλίζει ασφαλιστικές λύσεις σύμφωνα με τη δραστηριότητά του. Για αυτό, σχεδιάζουμε ειδικά προγράμματα κάλυψης για αστική ευθύνη και φροντίζουμε για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας, ακόμα και σε περίπτωση απροόπτου.

Απλές διαδικασίες
Ευέλικτες επιλογές
Προσιτά ασφάλιστρα
Πλήθος καλύψεων για εξειδικευμένες ανάγκες

Με εξειδικευμένες λύσεις για κάθε επαγγελματική δραστηριότητα

 • Αστική Ευθύνη Λειτουργίας Χώρων

  Κάλυψη για τυχόν ατυχήματα στο χώρο σας

  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως καταστήματα, γραφεία, κέντρα διασκέδασης, κινηματογράφους, θέατρα, σχολεία, εκπαιδευτήρια, γυμναστήρια. Προσφέρει κάλυψη της Αστικής Ευθύνης για ατυχήματα που θα συμβούν σε πελάτες ή επισκέπτες, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στους χώρους της ασφαλισμένης επιχείρησης.

  • Αστική Ευθύνη Ξενοδόχου

   Κάλυψη για τυχόν ζημιές στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ή των ενοικιαζόμένων δωματίων σας

   Το πρόγραμμα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Ξενοδόχου από την Εθνική Ασφαλιστική απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και ξενοδοχείων. Καλύπτει την ευθύνη σας για αποζημιώσεις που διεκδικούν οι πελάτες σας για σωματικές ή υλικές ζημιές που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους και σχετίζονται με τους χώρους λειτουργίας και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας.

   • Αστική Ευθύνη Συντηρητών Ανελκυστήρων

    Κάλυψη για τυχόν ζημιές κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ανελκυστήρα

    Το πρόγραμμα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Συντηρητών Ανελκυστήρων καλύπτει την αστική ευθύνη σας έναντι τρίτων για σωματικές ή υλικές ζημιές που μπορούν να προκληθούν από ατύχημα κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ανελκυστήρα και υπεύθυνος από το Νόμο θα θεωρηθεί ο Ασφαλισμένος, ή σε περίπτωση πυρκαγιάς ή έκρηξης που θα προκληθεί από τις εγκαταστάσεις του ανελκυστήρα.

    • Αστική Ευθύνη Έργων

     Κάλυψη για τυχόν ατυχήματα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών

     Προσφέρει κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες ή και υλικές ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους κατά την εκτέλεση εργασιών, όπως οικοδομές, έργα υποδομών, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, κατασκευές ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (υδροηλεκτρικά, φωτοβολταϊκά – αιολικά πάρκα) και συντηρήσεις έργων. 

     • Αστική Ευθύνη Κατασκευαστών Οικοδομών

      Κάλυψη αναδόχων έργων για απαιτήσεις δαπανών

      Τα προγράμματα αστικής ευθύνης εργολάβων και κατασκευαστών είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προστατεύουν τους αναδόχους των έργων (τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, υπεργολάβους οικοδομών, οικοδομικές επιχειρήσεις, κ.λπ.) καλύπτοντας τις όποιες απαιτήσεις προκύψουν από τρίτους για καλυπτόμενες δαπάνες.         

      Θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

      Δώστε μας τα στοιχεία της Εταιρίας σας και ένας πιστοποιημένος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

      το συντομότερο δυνατόν

      Τι σας ενδιαφέρει;

      Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ:

      Είσαι πελάτης της Εθνικής Ασφαλιστικής;
      Ναι Όχι
      Επιθυμώ να ενημερώνομαι για προϊόντα & υπηρεσίες της Εθνικής Ασφαλιστικής και να λαμβάνω προωθητικό διαφημιστικό υλικό
      Ναι Όχι